2008-12-08

En ännu bättre friluftsbutik

För ett tag sedan skrev jag om Balmat. Nu har jag hittat till deras största konkurrent, Vertic. Urvalet är ungefär detsamma men lite bättre urval av topprodukter inom klättring, skidor och vandring. Dom har också ett riktigt stort urval av kartor och guideböcker.

Den stora skillnaden är dock personalen. Generellt sett är butikspersonal i Barcelona uttråkade, underbetalda ungdomar som verkligen inte bryr sig ett skit om dig. Så är det på Balmat. Så är det inte på Vertic. De två personer jag snackade med var riktigt kunniga. En hade åkt skidor i Lofoten i våras, den andra kunde berätta riktigt detaljerat varför jag inte skulle välja nya Petzl Reverso 3. Sånt gör mig glad. Det gör också att jag kollar där först nästa gång jag ska handla något.

Så planerar du att klättra, vandra eller åka skidor i Katalonien eller Pyrenéerna och utgår från Barcelona, kolla in Vertic!


View Larger Map

0 comments:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Kontakt

Pär Lindholm

Twitter: utomjording
Skype: parlindholm
Telefon: +34 649105141
Mail: par@activespain.se
Webbsida: Active Spain

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP