2009-08-21

Golfpaket på gång!


Runt om Barcelona finns det fantastiska golfbanor! Jag har bara spelat på en men kollat in ett några andra och mitt gamla golfarhjärta börjar verkligen klappa. Ja, hur som, det finns alltså gyllene tillfälle att kombinera Barcelona-besöket med spel på banor i toppklass! Just nu jobbar jag för fullt med att ta fram passande golf-paket. Självklart så postar jag mer information här på bloggen så fort jag har den, så länge ber jag dig kontakta mig för mer information.

De flesta banorna ligger norr om Barcelona. Där är det betydligt bördigare och bättre jordmån än söder om staden. Här är några av de golfklubbar som finns att välja mellan.

För övrigt: Snart är det dags för Solheim cup, sjävlklart med svensk representant! Och så är det ju kul att ännu en utomjording hyllas! Dagens hjältar: norska orienterarna.

0 comments:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Kontakt

Pär Lindholm

Twitter: utomjording
Skype: parlindholm
Telefon: +34 649105141
Mail: par@activespain.se
Webbsida: Active Spain

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP