2009-09-09

Guideboken till Utomjordiska Barcelona!

Guidebook front pageOnsdag den 9:e september 2009, 090909, är en en perfekt dag att göra något extraordinärt, inte sant? Så idag vill jag presentera Guideboken till Utomjordiska Barcelona!

Under de senaste månaderna har jag arbetat mycket på Utomjordiska Barcelona och den sista månaden har fokus legat på att skapa en guidebok av den här bloggen. Bloggar är bra till mycket men en sak är säker, de är inte bra på att ge överblick. I guideboken har jag valt ut det bästa materialet från bloggen, skrivit sammanfattningar, ordnat kartor, förklarat vissa fenomen och tagit reda på vissa fakta som saknades i mina inlägg. Otroligt kul och otroligt intressant projekt! 2009 års version av guideboken blev totalt 86 sidor. Om formatet fungerar så kommer jag försöka uppdatera boken två gånger per år. Nästa hösts guidebok gissar jag blir kring 200 sidor. Redan nu ser jag fram mot att arbeta med den! Guideboken är självklart helt gratis och har redan idag laddats ner över 100 gånger av de som är fans av Utomjordiska Barcelona på Facebook. Otroligt!

Samtidigt som jag nu släpper boken öppnar jag också för bokning av lägenheter, hotell, villor och landsbygdsturism i Barcelona och Katalonien. Längst upp i bloggen finns möjlighet att söka och boka lägenheter genom en svensk resebyrå här i Barcelona. För varje bokning ni gör får jag lite provision, något som ger mig en möjlighet att fortsätta jobba med blogg och guidebok. Jag får varje dag in förfrågningar på fotbollsbiljetter, förhoppningsvis kommer några av er nu också att hitta boende genom Utomjordiska Barcelona. Har du några som helst frågor, tveka inte att kontakta mig!

Välkommna att ladda ner Guideboken till Utomjordiska Barcelona!

Relaterad information:

PS. Ni missar väl inte matchen mot Malta ikväll? DN, SvD, DN, AB, Expressen

0 comments:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Kontakt

Pär Lindholm

Twitter: utomjording
Skype: parlindholm
Telefon: +34 649105141
Mail: par@activespain.se
Webbsida: Active Spain

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP