2009-11-12

Buddistisk lunch i öknen

Lunch-buffé

När mina föräldrar för första gången kommer på besök så vill jag självklart att dom ska få se så mycket som möjligt som Katalonien har att erbjuda. Så förutom besöket vid Queralt så körde vi en sväng efter kustvägen ner till byn Garraf och såg på alla fiskebåtar. Därefter styrde vi upp i nationalparken Garraf som jag hade pratat mycket om. Vi tog en kort promenad och stannade sedan till vid det buddistiska klostret mitt i parken. Det började bli lunchtid och eftersom det var helg så erbjöd dom en lunchbuffé i sin restaurang. Vi slog till - och det gjorde vi rätt i! Riktig kanonmat i en mycket speciell miljö. Det här stället är väldigt annorlunda.

Efter det tog vi de minst sagt kurviga vägarna ner till Villafranca och besökte Torres vingård. Här ser man nästan inget annat än vinodlingar. Det är mitt första besök där och tyvärr hann vi inte med den stora rundturen, det får bli nästa gång.


För övrigt kan jag meddela att snön börjar lägga sig uppe i Pyrenéerna och skidorterna beräknas öppna om ett par veckor. JAG LÄNGTAR!

Läs mer:

0 comments:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Kontakt

Pär Lindholm

Twitter: utomjording
Skype: parlindholm
Telefon: +34 649105141
Mail: par@activespain.se
Webbsida: Active Spain

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP