2010-06-26

Fler gäster och ny vingård

Gran Reserva
Nùria visar lagringsprocessen för cavorna.)

Sista veckan har varit minst sagt hektisk. Kompisgänget på 8 personer var jättenöjda med sin vecka här nere och njöt verkligen av de sista dagarna nere vid kusten i Costa Brava. Det var kul att vara med som support under deras färd från Pyrenéerna ner mot havet.

Igår var en familj på tre här ute. Vi fick en riktigt trevlig dag på landsbygden. Började med en kaffe hemma hos oss och sedan en vandring genom min by. Därefter tog vi oss över till den vackra vingården Nadal. Det är första gången jag åker till dom med en grupp och jag måste säga att besöket var riktigt lyckat! Jag gillar verkligen Nùria, tjejen som tar hand om deras visningar. Nadal är en liten cava-producent som satsar på kvalité i alla led. När produktionen är så liten är det lätt att följa alla steg i processen. Den följande cava-provningen var självklart god den också, deras Gran Reserva som lagras i 6 år är fortfarande min favorit.

Därefter tog vi sikte på Vinya Nova där vi spenderade ett par timmar ätandes lunch. Självklart passade vi på att köpa både ett par flaskor vin och olivolja. Efter det tog vi oss runt berget och hann med en sväng upp på berget innan dagen avslutades. Hur kul som helst och förhoppningsvis får vi se varandra i framtiden!

Ah, och förutom detta så jobbar jag för fullt med en ny webbsida som jag hoppas kunna presentera kanske redan nästa vecka..! Känns verkligen roligt och jag tror den kommer uppskattas.

0 comments:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Kontakt

Pär Lindholm

Twitter: utomjording
Skype: parlindholm
Telefon: +34 649105141
Mail: par@activespain.se
Webbsida: Active Spain

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP