2012-04-25

Segling i Costa Brava

Full speed ahead!

SÅ blev det äntligen av, något jag velat göra sedan jag kom till Barcelona första gången 2008. Njuta av vågor och vind, lägga till i en vik och äta lite. Kanske bada. Kort sagt - att segla i medelhavet.

Ett företag som vi gjorde en tredagars vinvandrings konferens för ifjol hörde av sig och frågade vad jag tyckte de skulle göra i år. Jag föreslog som huvudalternativ 4 dagars vandring efter vackra Costa Brava-kusten och på det mat på en fantastisk Katalansk restaurang i en medeltida by. Och en eftermiddag efter en vandring åka ut och segla. Och så blev det!

Teamwork

Återigen är det bara att konstatera att vandra och konferera är ett vinnande koncept. Det blir helt naturligt att man byter samtalspartner, att idéer kommer lättare, att man löser problem. Och har man läst Steve Jobs-biografin så vet man att fler ser promenerandet som en genväg till kreativitet. Och vem har sagt att konferenser ska ske i konferensrum?

Segling å andra sidan är mer team building. Här gäller det att jobba tillsammans, att läsa vinden och vara beredd när det är dags att slå. Nu var vi ute i en båt, till hösten hoppas jag vi blir 50 personer som seglar en regatta en eftermiddag. Då blir det ett väldigt kul tävlingsmoment också och ett än intensivare lagarbete. Bara att hålla tummarna!

Nu skulle jag vilja segla över till Mallorca. Det tar tydligen kring 18 timmar från Barcelona. Någon som hänger med?

0 comments:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Kontakt

Pär Lindholm

Twitter: utomjording
Skype: parlindholm
Telefon: +34 649105141
Mail: par@activespain.se
Webbsida: Active Spain

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP