2015-10-23

Active Spain Konferens - vi bygger vidare!


I dagarna har vi öppnat hemsidan för vår nya företagssatsning för konferensresor till Spanien - Active Spain Konferens. Samtidigt börjar vi samarbeta med Astrid Högström som de senaste 20 åren jobbat med Tema Toscana. Det känns otroligt roligt och är ett viktigt kliv framåt för oss att på det här sättet tydligt kunna presentera och sälja oss till företag och grupper.

Vi har ända sedan starten för snart 6 år sedan jobbat med både privat- och företagskunder. Framförallt sista två åren har det blivit tydligare vad det är vi förmedlar till respektive målgrupp. Vi har samtidigt känt att våran Active Spain-hemsida inte är tillräckligt tydlig att förklara vad det är vi jobbar med. Vi kommer därför nu under hösten och vintern göra om och presentera oss tydligare än tidigare. Samtidigt passar vi på att uppgradera tekniken bakom hemsidorna till en moderna och flexiblare plattform, en plattform som gör det lättare för oss att vackert och tydligt presentera våra produkter och samtidigt gör det lättare för våra kunder att hitta bland vårt utbud.

Vi har också äntligen skaffat oss en logo! Ja, vi fortsätter enkelt och håller oss till en textlogo än så länge, kanske att vi i framtiden kommer ordna en riktigt logo. Det har i sig varit en intressant process, att specificera och fundera på en övergripande stil som vi sedan kan bygga in och anpassa till övriga hemsidor som vi jobbar med. Active Spain väljer vi att ha en fin grönfärg och på vår konferens-sida så låter vi p-et i Spain komma ner lite längre för att inkludera ordet konferens under Active Spain-paraplyet. När vi träffar kunder i säljsituationer eller genomför våra gruppresor kommer vi ha visitkort med Active Spain Konferens och kläder med vår logotyp.

Nästa sida att få nya tekniska basen blir Active Spain, sedan VandraSpanien.se och sedan FotbollsbiljetterBarcelona.se. Det är förvånansvärt många detaljer som ska på plats när man byter tekniken bakom hemsidorna även om det i det här fallet “bara” i grunden handlar om att byta WordPress-theme så där har jag arbete så det räcker ett bra tag över vintern. Generellt sett i år har det blivit lite mer webbarbete än tidigare, tidigare i år öppnade jag upp en webbshop så vi enkelt och billigt kan ta kortbetalningar. Här på bloggen ska det också ske mer nu i framtiden. Astrid har redan börjat blogga och också jag kommer skriva oftare än tidigare. Jag har börjat fota lite mer igen så bland annat kommer jag försöka lägga upp bilder här med lite text.

Vad tycker ni? Ser det bra ut? Är det något vi missat och borde förändra? Så klicka dig in på Active Spain Konferens och hör sen mer än gärna av dig med kommentarer!

PS. Missa inte chansen att se mig uppkladd i skjorta, så klicka in på min presentation :)

0 comments:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Kontakt

Pär Lindholm

Twitter: utomjording
Skype: parlindholm
Telefon: +34 649105141
Mail: par@activespain.se
Webbsida: Active Spain

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP