2015-11-26

Mallorca sent på hösten

Cala Santanyí

Mitten av november och dags för höstens sista grupp, en vecka på Mallorca med en grupp svenska svampkonsulenter. Medan gänget var ute och sökte svamp passade jag på att njuta av öns fantastiska natur. Jag har här gjort ett urval av alla bilder jag tog under veckan som jag tänkte kunde uppskattas. Jag tog husbilen över med färjan från Barcelona så under veckan hade jag möjlighet att sova nära naturen, riktigt fint! Här ovan är vackra Cala Santanyí på sydöstra delen av ön.

DSC_6245

DSC_6246

Båda ovanstående bilderna är tagna vid naturreservatet Mondragó. En fantastisk soluppgång där det helt plötsligt dök upp en liten fiskebåt runt hörnet. Ibland ska man ha tur!

Fyren

Det här är fyran på ön och nationalparken Cabrera. Väldigt speciellt ställe som man kommer till genom att åka små båtar. Vi åkte med Excursions a Cabrera, det kostade 40 € per person och fungerade perfekt. På vägen hem fick vi dessutom göra ett James Bond-liknande besök i den blå grottan, Cova Azul. Kolla in filmen nedan!Cala Figuera

Vi bodde vid Cala Figuera i ett litet enklare hotell. Väldigt vacker vik men kanske väl öde såhär i lågsäsong.

Random runnergirl

En tjej som var ute och sprang på stranden. November, svårt att förstå. Det här är taget just norr om Colònia de Sant Jordi. På det hela taget så rekommenderar jag verkligen att man tar hyrbil, annars är det svårt att få uppleva allt det vackra ön har att erbjuda.


Garbanzita-kopia

Avslutningsvis hittade jag den här katten, en liten kopia av min egen katt Garbanzita. Söt!

Hoppas bilderna uppskattades! Nu längtar jag tillbaka till Mallorca, det hade varit fantastiskt kul att få jobba mer med konferensgrupper och privatkunder där. Under vintern kommer vi presentera en vandringsnyhet på ön, ska bli riktigt spännande!0 comments:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Kontakt

Pär Lindholm

Twitter: utomjording
Skype: parlindholm
Telefon: +34 649105141
Mail: par@activespain.se
Webbsida: Active Spain

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP