2018-07-11

Video - Vandring i Andorra

Under juni månad så guidade jag tre grupper i Andorra. Som alltid är det lätt och kul att jobba i det här lilla bergslandet - bra vandringar och korta avstånd. Den här gången provade jag något nytt och passade på att filma istället för att fota. Sen när jag kom hem tog jag några timmar och satte ihop en film om vandringen. Det var riktigt kul och jag hoppas det uppskattas och ger en annan sorts inblick i hur våra resor ser ut. Jag ska försöka skapa något liknande för Costa Brava och La Palma under kommande resor.

Något som jag ska göra annorlunda? Kom gärna med feedback!


Och om man skulle vilja hänga med nästa år så har vi redan satt program och datum - läs mer här.

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Kontakt

Pär Lindholm

Twitter: utomjording
Skype: parlindholm
Telefon: +34 649105141
Mail: par@activespain.se
Webbsida: Active Spain

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP