2009-12-16

Ny kartfunktionalitet på gång

Tack vare det arbete jag lagt ner på att ordna en bra kart-funktionalitet till min andra site, Climb in Spain, så kommer även Utomjordiska Barcelona belönas med en väsentligt förbättrad kartfunktionalitet. Medan jag jobbar med uppdateringen så fungerar tyvärr inte kartorna. Vill du se ungefär hur kartfunktionaliteten kommer se ut kan du kolla här.


För övrigt kan jag meddela att det är kallt, så kallt här nere nu. Ja, inomhus alltså. Utomhus är det helt OK, sisådär 7 grader. Inomhus har vi i våran lägenhet kring 14 C på morgonen och kanske 16 C under dagen. Jag sitter och jobbar i duntofflor, dunvest, mössa och har ett par skovärmare som jag värmer fingrarna på när jag blir allt för frusen. Ska ta mig samman och kolla efter ett litet element nu. Med lite tur innebär kylan att det kommer ordentligt med snö i bergen. Kommer att åka upp till Andorra och fira jul, det ska bli kul!

0 comments:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Kontakt

Pär Lindholm

Twitter: utomjording
Skype: parlindholm
Telefon: +34 649105141
Mail: par@activespain.se
Webbsida: Active Spain

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP