2011-08-26

Guideboken uppdaterad!

Guidebook front page2 år efter att Guideboken till Utomjordiska Barcelona släpptes första gången är nu äntligen en uppdatering gjord!

Jag packade ner kontoret, lastade in allt i bilen och körde upp till min kompis i Andorra och för att i lugn och ro (och svalt klimat) få ett par ostörda dagar att uppdaterat den. Rättat fel, lagt till ett helt gäng nya bloggposter och rensat rejält. Trots det så har sidantalet stigit till 97 i princip fulla A4-sidor!

Jag gillar att starta nya projekt, att skapa, att se något växa. Vi har nu ungefär 10 webbsidor vi jobbar med, ett helt gäng grupper och konferenser inbokade, många kunder som kommer för att se fotboll och besöka vingårdar, vi har resebyråer som kontaktar oss med förfrågningar varje vecka. Det gör att jag glömmer bort guideboken emellanåt. Och så kommer kund på kund med hela eller delar av boken utskriven och kan den långt bättre än mig. Den här bloggen och guideboken är en av våra viktigaste kontaktvägar, cirka 25% av alla våra kunder hittar oss här. Det är klart att bloggen måste fortsätta uppdateras och guideboken hållas efter! Däremot vågar jag inte vara lika entusiastisk som för två år sedan och lova två uppdateringar per år. Men en gång per år kanske är en lämplig takt?

Hur som helst - du är varmt välkommen att ladda ner nya Guideboken till Utomjordiska Barcelona. Som alltid blir jag glad om du kommer med feedback, hittar fel eller tycker att jag ska skriva om ett särskilt ämne.

Ladda ner Guideboken till Utomjordiska Barcelona!

 


0 comments:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Kontakt

Pär Lindholm

Twitter: utomjording
Skype: parlindholm
Telefon: +34 649105141
Mail: par@activespain.se
Webbsida: Active Spain

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP