2012-02-02

Vinter i Andorra

Heading home
Det är vinter även i Spanien och jag har tagit min laptop, skidor och en skaplig mängd ytterligare saker och flyttat upp till min kompis Cathy i Andorra. Det var nämligen så att det efter en mycket snöfattig vinter till slut damp ner nästan 50 cm på en dag och som en blixt var jag här uppe.

Dropping into the bowl
Ganska behagliga dagar. Stiger upp klockan 07:00, jobbar ett par timmar, upp och åka skidor några timmar, och så ner och fortsätta jobba. Nu idag blev det en längre dag med skidåkning, Cathy skulle ner och jobba så jag tog ett varv till med stighudarna och liftade sedan hem med den minsta bil jag åkt i. Snällt av tjejen som plockade upp mig, låt oss säga att det tog typ 5 minuter att få in skidorna inne i bilen.

Nå, snart måste jag röra mig hemmåt. Nästa lördag flyger jag till Gran Canaria för att ta emot första vandringsgruppen. Ska bli super det också men just nu är det fantastiskt kul att åka skidor!


0 comments:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Kontakt

Pär Lindholm

Twitter: utomjording
Skype: parlindholm
Telefon: +34 649105141
Mail: par@activespain.se
Webbsida: Active Spain

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP