2019-03-28

Vlogger!För några månader sedan så började jag jobba med ett nytt projekt lite vid sidan om Active Spain och Cykla & Vandra, enduro mountainbike cykling in Pyrenéerna. Otroligt roligt med ett projekt där jag helt hämningslöst kan vara kreativ med foto, text, hemsidor, Instagram och nu också video! Jag började med att filma lite med en äldre GoPro och en vanlig kamera för att förmedla lite av den fina miljön vi cyklar i här.

Sedan köpte jag in en modern GoPro och började filma och det blev såklart mycket bättre. Och så började jag lära mig Final Cut Pro för att sätta ihop filmerna. Det blev bättre och så tänkte jag en dag att jag skulle försöka prata lite medan jag cyklade för att än bättre få fram upplevelsen. Och helt plötsligt så filmar jag mig själv och försöker berätta en historia. Och så inser jag att jag vloggar! Det är fortfarande pinsamt att filma sig själv men det går bättre och bättre. Och ibland blir till och med historierna intressanta.

Kolla hemskt gärna in på Berga Enduro på YouTube och klicka Subscribe, det vore roligt att komma till 100 prenumeranter!

Och är du intresserad mountainbike enduro i Spanien så är det såklart Berga Enduro som ska ordna resan! Och följ gärna på Instagram också!


Här är ett exempel på en av mina vloggar, med kameraman och separat mikrofon och allt!

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Kontakt

Pär Lindholm

Twitter: utomjording
Skype: parlindholm
Telefon: +34 649105141
Mail: par@activespain.se
Webbsida: Active Spain

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP