2020-05-13

Premiär av min första dokumentär!Sedan vi flyttade upp till Pyrenéerna har utan tvekan min stora hobby blivit at cykla mountainbike och då framförallt det som kallas enduro. Så peppad blev jag att tillsammans med en kompis har vi dragit igång ett cykelprojekt, Berga Enduro.

Då ett visst virus slog till så blev det plötsligt tomt i kalendern och jag tog mig för att börja med ett projekt som jag tänkt på under ett års tid - att göra en dokumentär som förklarar historien bakom alla de fantastiska stigar som vi har här är i Pyrenéerna och kring staden Berga där vi bor.

Efter en månads arbete så var videon klar häromdagen och igår så blev det premiär på YouTube. Superkul med väldigt bra resons! Kolla gärna in den och om ni cyklar, dela gärna med er till era kompisar.

0 comments:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Kontakt

Pär Lindholm

Twitter: utomjording
Skype: parlindholm
Telefon: +34 649105141
Mail: par@activespain.se
Webbsida: Active Spain

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP