2009-05-25

Omsulning av klätterskor

Ska du till Barcelona och behöver sula om ett eller ett helt gäng klätterskor så kan du traska upp till Carrer de Goya nummer 10 i Gracia. Där finns en skomakare som gör riktigt bra omsulningar för mellan 20€ och 28€ beroende på om val av gummi och hur mycket av skorna som måste sulas om. Normalt sett tar det en vecka för honom att göra omsulningen men han kan göra dom på tre dagar om du har bråttom.

3 comments:

rosaKanoten 3 juni 2009 kl. 09:07  

Hej!
Blev jätteglad när jag hittade din blogg! Ska till Barcelona i juli med jobbet och är inte heller helt inne på "vanligt turistande"... Har du några "måste-tips" till en bergsälskande cyklist/löpare/klättrare?

Anna

Pär 5 juni 2009 kl. 11:48  

Hej Anna! Kul att höra! Jag ska öka tempot på mina postningar och tipsa än mer om aktiviteter för oss rastlösa människor.

Jag trycker Tibidabo är klart värt ett besök, speciellt att ta tåget från centrum till Baixador de V. och sen springa upp. Jag har skrivit om det här:
http://utomjordiskabarcelona.blogspot.com/2009/02/tibidabo.html

När åker du ner? Är du intresserad av att klättra och har en eftermiddag över så kan vi ta en sväng ut till Montserrat eller Sant Llorenc del Munt. Kommer förmodligen att åka norrut någon gång i juli men jag åker gärna ut och klättrar en sväng.

rosaKanoten 14 juni 2009 kl. 08:29  

Ja! Det skulle vara superkul att klättra om du har tid! Jag åker ner 30/6, stannar några dagar på konferens, men en eftermiddag för klättring finns alltid! Vill bara varna: jag gillar verkligen att klättra men inte något stort proffs. Upp till grad 6+ funkar som andreman. Skicka gärna ett mail till anna.pernestal[snabel-a]gmail.com!

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Kontakt

Pär Lindholm

Twitter: utomjording
Skype: parlindholm
Telefon: +34 649105141
Mail: par@activespain.se
Webbsida: Active Spain

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP