2010-12-03

Walking Workshop

Vandring vid vingårdar

I helgen hade vi den något annorlunda uppgiften att ordna en två dagars "walking workshop" för en grupp bestående av fem resebyråer från Göteborg. För en liten nystartad resebyrå som våran är det så klart något väldigt kul att få visa upp lite av det vi älskar här just utanför Barcelona.

Planen var enkel. Vandring både lördag och söndag. Gänget delar upp sig i tre grupper och under varje del av vandringen diskuterar de enskilda grupperna några frågor. Vid lunch presenterar varje grupp sina svar, tankar och idéer. Så smart sätt att göra en workshop! Innehållet var ungefär det som man kan tänka sig, företagsutveckling, lära känna varandra och tankar om framtiden. Men så otroligt mycket mer inspirerande att göra det vandrandes i vackra Montserrat eller Garraf! Under mina 11 år som datakonsult vet jag inte hur många kursgårdar och konferenscenter jag sett, tänk om vi kunde gjort något liknande det här.

Lördag vandrade vi från 1000 meters höjd i Montserrat ner till restaurangen Vinya Nova. Därefter besökte vi bodegan Parés Baltà.

Söndag tog vi oss ut till det buddistiska klostret ute i Garraf. Sedan vandrade vi genom ett höstvackert Garraf ner till mini-vingården La Abeja Loca. Där väntade cava och BBQ. Daniel visade oss sedan hur han utan stora maskiner sätter på korkarna på cava-flaskorna. Snacka om hantverk! Sen vandrade vi ner till Sitges och kom ner just som solen lämnade oss för dagen, trötta och glada.

Helgen blev verkligen lyckad och jag tror alla vill se mer av vad som finns här runt omkring. Vi kommer också att samarbeta med ett par av resebyråerna och ordna trevliga vinvandringar och förhoppningsvis även någon dedikerad gourmetresa. Tack, Hummingbird, Prima Travel och ni andra! Här finns några fler bilder från helgen.

Funderar ni på en konferens eller workshop kring Barcelona och vill passa på att uppleva något samtidigt? Hör gärna av er med era önskemål: par@activespain.se

0 comments:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Kontakt

Pär Lindholm

Twitter: utomjording
Skype: parlindholm
Telefon: +34 649105141
Mail: par@activespain.se
Webbsida: Active Spain

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP