2011-02-28

Golfpaket i Katalonien

PGA Catalunya

Under förra veckans besök i Costa Brava hann vi med att besöka några av våra samarbetspartners för de golfpaket vi kan erbjuda. Fotot ovan tog jag från ett av rummen på hotellet på PGA Catalunya. På hålet i bakgrunden kan man se fyra danska spelare. I shorts! Jag kan meddela att golfaren i mig verkligen vaknade till liv, det hade varit väldigt kul att gå ut på Stadium Course med en bra drive mitt på fairway...

Det känns kul att vi nu kan hjälpa till med alla typer av golfupplevelser här nere! Jag tror själv att det finns många kompisgäng som vill ha kompletta paket med hotell, greenfee, starttider, transporter, bokning av restauranger och bodega-besök och dagstur till Barcelona. Allt ni behöver boka är flyget ner, gärna med RyanAir till Girona, så är allt ordnat när ni landar. Ni behöver inte ens ta med er golfklubbor, det kostar bara cirka 20 € per dag att hyra ett nytt set från Titleist, Taylor Made eller Cobra.

Vill ni hyra bil här nere gör ni det enklast och billigast genom eBilhyra.

Här är de boenden och golfbanor vi framför allt jobbar med. Har ni några speciella önskemål? Hör gärna av er!


PGA Catalunya
Denna fantastiska golfanläggning har under många år tillhört en av Spaniens bästa banor, belägen cirka 45 minuters resa från Barcelona, 15 minuter till Girona, och i närheten av de vackra bergen kring området Montseny.

Aigua Blava - En av de vackraste små kustbyarna i Costa Brava och ett av våra favorithotell erbjuder ett fantastiskt golfpaket!

Strand- och Golflägenheter
Anläggningen ligger vid golfbanan Serres de Pals, och förutom dessa 2 så finns inom en radie av 10-40 min 7 andra golfbanor av högsta kvalitet. Bland annat Emporda golf, Club de Golf Costa Brava, Golf Girona, Club de golf Perelada. Lägenheterna ligger endast 50 km från Gironas flygplats. Det finns lägenheter och bungalows som passar från 2 till 6 personer.

Villa de La Mariposa
Svenska Kristin tar emot er i deras fantastiska villa utanför Barcelona. Härifrån når ni 6 olika golfbanor, inklusive PGA-banan, på 15-60 minuter. Kombinera golfen med spa-upplevelser vackert till utanför Barcelona!

Emporda Golf Resort
Emporda Golf Club har designats av Robert von Hagge. Banan byggdes 1991/1992 och den har två 18 håls banor, Emproda Link (par 71 och längd 6304 meter) och Emporda Forest (par 72 och längd 6165 meter). Kval till Europatouren har spelats på banorna ett flertal gånger och den har blivit blivit rankad bland top-10 banorna i Spanien och som nr 13 på kontinentala Europa av “Peugeot Golf Guide” år 1996.
Se golfbanorna på vår karta och läs gärna lite mer om några av dom.


PS! Åker ni på konferens? Vi hyr ut konferensutrustning!

0 comments:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Kontakt

Pär Lindholm

Twitter: utomjording
Skype: parlindholm
Telefon: +34 649105141
Mail: par@activespain.se
Webbsida: Active Spain

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP