2016-12-07

Katamaran i Medelhavet!

Katamaran

Vintern är på gång även i Spanien och när jag går igenom bilderna från höstens fantastiskt intensiva och roliga högsäsong så står helt plötsligt några ut ordentligt - bilderna från den härliga dagen på havet utanför Mallorca! Luleå-företaget MRM hade återigen valt oss för att hjälpa ordna deras konferens-resa. Förra gången åkte vi till Costa Brava, denna gång valde de Mallorca.

Sol

Under de fem dagarna vi hade tillsammans hann vi med båda en guidad cykeltur med tapas i vackra Palma de Mallorca, cykeltur bland vingårdarna med två stopp på bra vingårdar och såklart goda middagar. Och så, inte att förglömma, var vi ute i nattlivet! Bra drag. :)

P8291304

Men det alla kommer komma ihåg var vår härliga dag på havet med katamaran. Vi tog vår egen båt med gott om plats, kajaker, SUP-brädor, snorkelutrustning, egen bar och väldigt trevlig personal. Vi åt en riktigt god skaldjurslunch ombord och kändes oss otroligt bortskämda dessa timmar!

SUP

Härliga minnen i väntan på nästa sommar, inte sant? Vi har ordnat katamaran- och båtutflykter även i Barcelona, jag tror vi får se till att ordna det till fler grupper!

0 comments:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Kontakt

Pär Lindholm

Twitter: utomjording
Skype: parlindholm
Telefon: +34 649105141
Mail: par@activespain.se
Webbsida: Active Spain

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP