2009-06-22

Cykla i Barcelona - med hyrcykel!

Eftersom jag fått en del frågor efter det jag skrev om att cykla efter kusten norr om Barcelona så har jag sökt reda på ett par cykeluthyrare du kan kontakta om du vill ut och trampa några timmar. Men börja med att ladda ner en uppdaterad karta över alla cykelbanor i Barcelona, det gör cyklingen mycket säkrare.

Fat Tire Bike Tours
My Beautiful Parking
Bike Rental Barcelona
Budget Bikes

I Svenska Dagbladet hittade jag det här om cykling i Barcelona. Ger tummen upp till deras råd om att följa Besòs uppströms, brukar åka in-lines där och det är bra.

Just ja, om du ska tillbringa lite tid i Barcelona rekommenderar jag att du skaffar ett Bicing-kort.

0 comments:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Kontakt

Pär Lindholm

Twitter: utomjording
Skype: parlindholm
Telefon: +34 649105141
Mail: par@activespain.se
Webbsida: Active Spain

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP