2009-10-13

Nordvästra Katalonien

Me on a juggy traverse
En travers högt över Àger

I helgen besökte jag de nordvästra delarna av Katalonien för första gången. Vi klättrade tre dagar och arbetade lite med en ny, klätterrelaterad, affärsidé mellan klippbesöken. Såg så mycket vackert att jag för en gång skull inte vet om jag ska lyckas få ihop en bloggpost om det så ni får lite bilder istället. En av höjdpunkterna var traversen ovan som min kompis Pere förevigade. En annan var att sova under en av de klaraste stjärnhimlarna jag sett utanför öknen i Utah. En tredje var att få klättra en 500 meter lång led, det var några år sedan sist.

The valley is waking up

Morning view from the tent site

Har jag sagt förut att jag funnit mitt paradis i Katalonien? Jag tror bestämt det.

0 comments:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Kontakt

Pär Lindholm

Twitter: utomjording
Skype: parlindholm
Telefon: +34 649105141
Mail: par@activespain.se
Webbsida: Active Spain

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP