2009-10-01

SvD bloggar om Barcelona: Zlatanland

Återigen har Maria Agrell lett mig till intressanta artiklar. Jag hade missat att SvD har en reporter, Johanna Garå, på plats här i Barcelona som skriver en blogg med det passande namnet Zlatanland. Hennes senaste inlägg handlar om det Katalanska språket, ett ämne som intresserar mig mer och mer eftersom alla mina kompisar är katalaner och sällan pratar annat än just katalan. Är du intresserad av Barcelona, följ hennes blogg! Det gör jag.


Zlatans flytt hit har hjälpt oss svenskar här nere än mer. Före augusti så tror jag ungefär 50% trodde att jag kom från Schweiz. Det problemet är helt borta nu. Får jag tipsa Visit Sweden så rekommenderar jag en massiv reklamkampanj för Sverige riktad mot Barcelona. Berätta om våra sjöar. Berätta om Gamla Stan. Berätta om hur grönt och vackert Sverige är.

Måste avsluta med att säga att det är helt otroligt att Zlatan kommer hit och direkt kliver in som en av de bästa spelarna i ligan. Hans fem mål i de fem första matcherna i ligan har skrivit in honom i historieböckerna. Insatsen mot Kiev var magnifik. Han förtjänar alla hyllningar han får. Och han är ödmjuk.

1 comments:

Maria Agrell, Barcelona 2 oktober 2009 kl. 12:43  

Hej, nu tycker jag vi ska boka in den där lunchen! Hittar inte din mail. Onsdag nästa vecka? Vid Torre Mapfre. Ta med leg. kan du komma upp och titta på utsikten från mitt nya jobb.

Nu har jag lagt upp en länk till din blogg på min vänsterkant under rubriken "Om Barcelona"

Maria

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Kontakt

Pär Lindholm

Twitter: utomjording
Skype: parlindholm
Telefon: +34 649105141
Mail: par@activespain.se
Webbsida: Active Spain

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP