2009-10-06

Ökenlandskap i Los Monegros

Big landscape, little hiker

Om du söker en semester i ensamhet eller bara vill uppleva något annorlunda och ganska konstigt så Los Monegros ett bra val. Mitt mellan Barcelona och San Sebastian ligger denna vackra och stillsamma öken. För första gången sedan jag flyttade till Spanien fick jag möjligheten att känna mig ensam. Fantastiskt! (Just ja, på bilden ovan kan du se en vandrare. Klicka på den så ser du var!)

Strange rock formations
Konstiga klippformationer

Jag har haft förmånen att få spendera några månader i olika öknar i USA och jag älskar verkligen dessa karga, ensamma landskap. Jag mår bra här ute. Är du ute på en roadtripp så ladda ner den här kartan och försök styra förbi och kolla in om Los Monegros är något för dig.

Heart
Vi passade även på att träna våra light graffiti-skills. Kul! Första gången jag provat. Ställde kameran på 30 sekunders slutartid och använde sedan pannlampan som målarpensel. Fler av våra bilder hittar du här.

1 comments:

Linda Pierre 6 oktober 2009 kl. 10:37  

Jätte fin bild med hjärtat! Den måste ni förstora och rama in :) Det karga landskapet ser intressant ut, ser framför mig att man kan göra en cool musikvideo där när solen går upp och ner. Får bli med luftgitarren då...

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Kontakt

Pär Lindholm

Twitter: utomjording
Skype: parlindholm
Telefon: +34 649105141
Mail: par@activespain.se
Webbsida: Active Spain

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP