2010-03-09

Snöstorm!

Girona airport during snowstorm

Igår slog en snöstorm ut stora delar av Katalonien. Oturligt nog för mig var det exakt den dag jag skulle flyga upp till Sverige. Tog mig till flygplatsen innan motorvägen stängdes. Sedan ställdes alla flygen in och jag fick spendera natten väntandes på att motorvägen skulle öppnas och bussarna tillbaka in till Barcelona skulle börja gå. Kom hem igen 22 timmar senare. Trött. På fredag hoppas jag flyga istället.

Här är fler bilder som jag tog under och efter stormen: Snow storm in Catalonia

0 comments:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Kontakt

Pär Lindholm

Twitter: utomjording
Skype: parlindholm
Telefon: +34 649105141
Mail: par@activespain.se
Webbsida: Active Spain

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP