2011-05-05

Feedback - vandring i PyrenéernaDet är sån förmån att få feedback från sina kunder. Att någon man ofta inte känner tar sig tid att skriva ett brev efter resan och berätta om deras upplevelser. Självklart vill man att det ska vara bra feedback, att de trivts och fått vara med om något riktigt kul. I dagarna trillade det in två såna brev från två olika kunder som vandrat i Pyrenéerna en vecka. Jag frågade om det gick bra att jag delade med mig här på bloggen. Här kommer första brevet. Det är från Catharina och hennes 8 vänner som vandrade 1 vecka i april 2011.

Hej Pär!
Nu har vi både landat och påskat. Vi vill tacka för ett fantastiskt upplägg av resan! Vilka härliga vandringsdagar med fantastiska vyer, svävande örnar och blommande träd. En överraskning var det med så trevliga och fina hotell med mycket god mat. Servicen var ypperlig, vi hade ingen konkurrens heller av andra turister. Byarna var så fina med sina stenhus och små gränder. Man blev lite bortskämd längs vägen och sista byn var förstås inte alls lika pittoresk som de tidigare men vi förstår ju att vi måste dit för tågets skull. Det blev en bra dag ändå innan tåget gick; vi passade på att åka upp till Vall de Núria och samsades med snowboard- och slalomåkare på tåget upp som sen åkte på den lilla snösträng som fanns kvar. Vilket place bland bergen! Strålande sol hade vi i stort sett hela veckan.Några synpunkter:
Det var bra och nödvändigt med både vägbeskrivning och karta, men vid några tillfällen var det inte helt klart hur vägen gick. T ex mellan Mollo och Setcases rätt högt upp var det ursvårt att hitta vägen när markeringarna plötsligt bara upphörde hur vi än letade. Hade vi inte haft en orienterare med oss som med karta och kompass i hand sprang upp på en kulle och lokaliserade läget hade vi nog gått helt fel. I Mollo träffade vi dessutom två norskor som skulle gå motsatt väg från Setcases till Mollo men hade misslyckats på samma ställe med att hitta vägen efter mycket letande. Det slutade med reträtt och taxi till Mollo.

Sen tyckte vi nog att det tog längre tid än angivet. Det beror givetvis på vilken nivå gruppen är på, men de två sextimmarsvandringarna tog bortåt åtta timmar att gå. Särskilt sista dagen tyckte vi att vi gick på hyfsat bra, med lunchrast och en kort fika, men det tog sina åtta timmar.

Det mesta var klart men kanske skulle någon gå sträckan igen och räta ut en del tveksamheter i beskrivningen.

Tack igen, alla är så nöjda och vi har med oss många fina minnen hem!

Hälsningar från hela gruppen genom
Catharina

0 comments:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Kontakt

Pär Lindholm

Twitter: utomjording
Skype: parlindholm
Telefon: +34 649105141
Mail: par@activespain.se
Webbsida: Active Spain

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP