2011-11-04

Bagageförvaring i Barcelona?

Buying strawberrys
Fråga: 
Vi måste lämna vårt boende klockan 11 men vårt flyg går inte förrän klockan 20. Vet du var vi kan lämna vårt bagage under dagen?

Svar: 
Vi får då och då frågan från kunder eller läsare av bloggen om var man kan förvara bagage de gånger det man kommer tidigt till Barcelona eller flyget hem går sent och man inte har tillgång till sitt boende. Ofta är det inga problem utan går att ordna på hotellet eller i samma hus som där man hyrt lägenheten.


Men vad är lösningen de gånger det inte går att pussla ihop? Häromdagen tipsades jag om Locker Barcelona, ett företag vars idé helt enkelt är att hyra ut förvaringsboxar av olika storlekar i centrala Barcelona. De håller till bara 100 meter från Plaza Catalunya. Igår gick jag förbi där för att kolla in det. Då ser jag att Budget Bikes i lokalen bredvid också hyr ut förvaringsskåp. Utan att ha undersökt det närmare så verkar priserna vara ganska lika.

Av någon anledning verkar Google Maps ha lite svårt med adressen. Nå, den är Carrer Estruc 38. Locker Barcelona har en bra karta ni kan följa.


Tack för tipset, Anneli!

0 comments:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Kontakt

Pär Lindholm

Twitter: utomjording
Skype: parlindholm
Telefon: +34 649105141
Mail: par@activespain.se
Webbsida: Active Spain

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP