2012-05-08

Fotboll och ett tackbrev

El centrocampista del FC Barcelona, Cesc Fàbregas (i), felicita al delantero argentino Lionel Messi por su gol

Fotbollssäsongen 2012 avslutad. FC Barcelona vann varken La Liga eller Champions League. Messi gjorde 50 mål. Pep slutade. Katalanernas kärlek till sitt fotbollslag är oförändrat stark.

För oss har det också varit en bra fotbollssäsong. Vi har sålt 50% fler biljetter än i fjol och haft många grupper, upp till 30 personer. Och vi har inte haft en enda missnöjd kund, något som känns riktigt bra. Istället har det då och då kommit så fina mail som detta som jag fick igår. Så fantastiskt kul att läsa!

Hej Pär - ett STORT tack för din hjälp med att ordna biljetterna och skicka även ett tack till Ramon som hämtade och installerade oss på Camp Nou inför matchen. Det var en fantastisk upplevelse och min systerdotters lycka var komplett när Puyol spelade - det var den bästa dagen i hennes liv konstaterade hon morgonen efter!

Har lagt ut en eloge till dig i mitt nätverk på Facebook !

Bästa hälsningar
Elisabeth med ressällskap

Nu ser vi fram emot säsongen 2012-13! Ligan lottas i slutet av juli och därefter får vi ganska snart priserna till alla matcher. Om ni vet att ni kommer ner till Barcelona till hösten och vill se fotboll, håll koll här på bloggen, på vår hemsida ActiveSpain.se eller följ oss på Facebook.


0 comments:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Kontakt

Pär Lindholm

Twitter: utomjording
Skype: parlindholm
Telefon: +34 649105141
Mail: par@activespain.se
Webbsida: Active Spain

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP