2017-04-20

CyklaVandra.se - ny hemsida för vandring och cyklingÄnda sedan jag började blogga här på Utomjordiska Barcelona och sedan tillsammans med Åsa startade Active Spain 2009 så har vår kärlek till att resa aktivt varit ett genomgående tema i allt vi gjort. I början sålde vi mycket fotbollsbiljetter och hyrde ut lägenheter och försökte då alltid hjälpa våra kunder ut till de fina vingårdarna vi har runt Barcelona. Sedan, när vi började jobba mer med företagskonferenser och gruppresor så har den aktiva delen i resan alltid legat i fokus. Vi har ordnat vandring, cykelturer, segling, skidåkning och mycket annat.

Vi jobbar och säljer allt mer resor med fokus på just vandring och cykling. När då vår vän, guiden och resegurun Anders Elmfors kontaktade oss och frågade om vi inte skulle samarbeta så var det bara att köra på! Så efter några månaders arbete och planerande så tar vi nu första steget och öppnar upp vårt gemensamma hem för våra spännande och aktiva resor. Här kommer vi presentera cykelresor, vandringsresor, vandringspaket, självguidade och guidade vandringar. Fokus ligger även fortsatt på Spanien men vi har även resor till Frankrike, Kroatien, Peru, Kuba, Costa Rica och Panama. Senare kommer även fler spännande destinationer i Italien och Asien.

Så med det sagt - välkommen att titta in på cyklavandra.se! Och vill du stödja oss så gilla gärna sidan på Facebook eller följ på Instagram, det betyder mycket!

0 comments:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Kontakt

Pär Lindholm

Twitter: utomjording
Skype: parlindholm
Telefon: +34 649105141
Mail: par@activespain.se
Webbsida: Active Spain

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP