2009-11-16

Casa MontserratNu har de första av mina gäster lämnat Casa Montserrat och de var otroligt nöjda! De hade förstått att huset var stort av bilderna men att det var stort på riktigt blev en överraskning. De köpte lokalt producerad mat nere i byn El Bruc, klättrade och vandrade i Montserrat, och hade en riktigt avslappnad vecka ute på landet.

Huset är lämpligt för upp till 5 personer. Det har två badrum och är väldigt stort, kring 200 kvadratmeter har ni att disponera. Huset är en gammal vingård som har blivit komplett renoverat från topp till tå. Lokalt material har använts genomgående och huset har många intressanta och miljövänliga lösningar. Vattnet är från insamlat regnvatten som sparas i de gamla vintankarna. Det värms sedan med hjälp av solpaneler. Husets värme ges genom en pellets-kamin som eldas med lokal skog. Ägarna bor på gården och berättar gärna och entusiastiskt om deras arbete med huset.

Bottenvåning: Hall, kök (med öppen spis, köks-ö, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, kyl), förråd (frys, tvättmaskin, torktumlare), golvvärme.

Övervåningen: Privat terrass, stort vardagsrum (TV, DVD, CD, bäddsoffa), matrum, två sovrum, toalett med dusch.

Fler bilder från huset hittar du här.

Priser 2010

Vecka: 688 €
Måndag till torsdag: 379 €
Weekend (2 nätter): 413 €
Weekend (3 nätter): 455 €
0 comments:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Kontakt

Pär Lindholm

Twitter: utomjording
Skype: parlindholm
Telefon: +34 649105141
Mail: par@activespain.se
Webbsida: Active Spain

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP