2009-11-03

Fantastisk feedback!

Häromdagen fick jag två kommentarer med bara ett par timmars mellanrum som verkligen gjorde mig glad. Anneli skriver:


Hej!
Har precis laddat ned din guide till Barcelona och den är superbra :-) Kom hem från Barcelona förra onsdagen efter att ha varit där några dagar. Bodde då i Calella och tog tåget in till Barcelona och även upp till Blanes. Nu efter att tittat igenom din guidebok så blev jag sugen att vända tillbaka :-) Att cykla från Barcelona och norrut efter havet blev jag riktigt sugen på.
Jag vill verkligen upptäcka ännu mer av staden och det runt omkring. Montserrat var jag till förra året men vill tillbaka men nu vill jag även till Pedraforca och Montsant. Min fotonerv vill verkligen dit, älskar att fota och dina bilder ger mig verkligen inspiration :-)

Vill bara ge dig denna feedback för din guide är så annorlunda mot de man hittar i affärer eller med dagspressen... :-) Jag kan lova att jag kommer titta in hos dig titt som tätt och har redan börjat planera på ny resa till Barcelona.


Några timmar senare kommer den här kommentaren på bloggen:

Hej!
Har läst mycket av din blogg och i princip allt i din guidebok. Har varit några dagar i Barcelona, bokat hotell och fotbollsbiljetter innan jag visste om bloggens existens. Nästa gång kanske en lägenhet via dej. Bott på Zero, började med promenad till "Forumbadplatsen" då rummen inte var klara när vi kom. Häftigt område. Hyrde bil en dag, körde enligt dina rekommendationer till Castellfollit de Roca. fortsatte sedan till Ripoll och så söderut via Vic till Badalona. Åt igår på Balthazar. Tio tusen tack för alla tips.

Så otroligt kul! Det är verkligen bra för moralen att höra från er! Jag ser på besöksstatistiken att jag får fler och fler besökare så varje gång det konkretiseras i form av en bokning eller en kommentar så blir jag såklart glad. Nu har jag många spännande nyheter på gång inför våren så vill just du hänga med på vad som kommer erbjudas, ta tillfället i akt och följ bloggen. Häromdagen presenterade jag Via Verde-paketet och redan nu är det klart att två resebyråer kommer att sälja det. Igår var vi upp till fantastiska Berga och pratade med turistkontoret där. Dom har många spännande vandringsnyheter och det finns även möjlighet att rida i bergen för dig som är intresserad av det. Jag jobbar också med att söka reda på vackra hus på landet i närheten av de bästa klätterområdena. Många av de husen kommer passa perfekt för er som vill se hur vackert Katalonien är. Än så länge har vi 8 stycken hus. Under veckan är det ett svenskt par som bor i Casa Montserrat. Mer information kommer eftersom avtal blir slutna och webbsidor skapade.

För övrigt är det fortfarande varmt och skönt här nere. Omkring 20 grader och strålande sol. Extra kul då mina föräldrar just nu är på besök!

0 comments:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Kontakt

Pär Lindholm

Twitter: utomjording
Skype: parlindholm
Telefon: +34 649105141
Mail: par@activespain.se
Webbsida: Active Spain

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP