2010-01-27

Active Spain - nu öppnar vi portarna!

Åsa high above a field
Åsa på vandringstur i Montseny


Jag har under hösten sett hur trafiken ökat på Utomjordiska Barcelona och hur jag får fler och fler frågor om cykling, vandring och klättring. Genom min andra webbplats, Climb in Spain, har flera grupper hört av sig för att boka några av de hus vi erbjuder. Det var helt enkelt dags att formalisera det hela, bilda ett spanskt bolag som kan täcka in allt jag vill göra och se till att bygga en teknisk plattform för framtiden. Jag påbörjade arbetet och hade kommit en bra bit på väg när jag åkte upp till Sverige på en kort visit i början av december.

Där träffar jag Åsa, boende i Barcelona och också på besök hemma i Umeå. Åsa och jag känner varandra väl från jobb och äventyr här nere. Hon hade precis avslutat sin anställning hos en resebyrå i Barcelona och stod i valet och kvalet mellan ett par olika jobbalternativ. Jag presenterade vad jag ville göra, vad jag hade gjort tekniskt och vilka kontakter jag skapat. Förklarade för henne att självklart ska vi starta företaget tillsammans så vi får göra precis det vi tycker är roligast och sälja det vi tycker om. Åsa med sina 20 års erfarenhet från resebranschen, jag som jobbat 15 år med internet. Åsa med erfarenhet från turister i Barcelona och jag med alla mina kontakter runt om i Katalonien. Åsa som jobbat massor med gruppresor och konferenser, jag som mest har åkt runt på konferenser som IT-konsult... The perfect match!

Nu har vi jobbat hårda och långa timmar några veckor. Det har verkligen varit hur kul som helst att samla in information, prata med massor med människor och få lära sig mycket nytt. En av de saker som slagit mig under arbetes gång är hur varje gång vi träffat någon av Åsas kontakter har dom blivit så jäkla glada att se henne och så jäkla glada att höra att vi nu jobbar ihop med något eget. Åsa, det känns helt enkelt fantastiskt kul att jobba med dig!

Efter några veckors otroligt intensivt arbete är det nu dags att slå upp portarna till Active Spain, vår egna resebyrå! Ni får börja med att kolla runt själva, eftersom kommer jag presentera några favoriter här på Utomjordiska Barcelona. Kolla runt och kom gärna med frågor och tips.

Välkomna till Active Spain!


2 comments:

Andreas L,  27 januari 2010 kl. 21:04  

Grattis till nya firman! Jag önskar dig och din kompanjon all lycka!

Bjarne F 28 januari 2010 kl. 16:07  

Good Luck ....

Hälsa Åsa !!


Företagsresor i Umeå / Bjarne

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Kontakt

Pär Lindholm

Twitter: utomjording
Skype: parlindholm
Telefon: +34 649105141
Mail: par@activespain.se
Webbsida: Active Spain

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP