2010-01-15

Uppstart!

Hus i Sitges
Hus i Sitges

Senaste veckan har varit fantastiskt intensiv. Tillsammans med Åsa, också från Umeå, håller jag på att skapa en resebyrå här i Barcelona. Vi kommer att förmedla allt det som vi gillar med staden och med hela Katalonien. Åsa har jobbat 20 år i resebranchen, de sista 6 här i Barcelona, och har stor vana att ordna konferenser och gruppresor. Jag är nybörjare inom resebranchen men kan massor inom IT, projektledning, webb och social marknadsföring. Vi kompleterar varandra perfekt och vi har otroligt roligt tillsammans!

Cava cellar
Cava-källare

Vi har nu rest runt en vecka och träffat de vi vill jobba med i och runt om Barcelona. Det har varit hur kul som helst! Nu reser Åsa hem till Umeå ett tag och vi fortsätter jobba med att strukturera all information på vår hemsida.

Gourmé food
Gourmé-mat i Costa Brava

Under veckan har vi också ätit fantastisk god mat var vi än kommit. Hittade en ny favorit i Costa Brava, jag hoppas hinna skriva om den under helgen.

Mas Pigot
Fantastiska hus på landet

En riktig favorit var min kompis Salvadors hus utanför Vilafranca. Otroligt, helt enkelt otroligt. Klicka här för att se bilden i full storlek så förstår ni vad jag menar. Huset ligger helt avskilt med vinodlingar på båda sidor och en utsikt över hela Penedès. Det känns otroligt kul att kunna erbjuda det här huset! Med 20 minuter till stranden, 20 minuter till närmsta golfbanorna och 35 minuter till Barcelona är det här en perfekt utgångspunkt för svenska grupper. Tänk 60-års firande med stor familj, tänk 3 familjer som reser tillsammans. Huset passar perfekt för 16 personer men tar upp till 20.

Nå, mer än så avslöjar jag inte än. Om ett par veckor så öppnar vi!

2 comments:

Anonym,  23 januari 2010 kl. 10:31  

Hej Pär! Hoppas det blir en resebyrå av det mera ovanliga slaget, dvs att du verkligen behåller din nuvarande inställning och inriktning. Det tror jag kan bli kanon!
Maria

Pär 23 januari 2010 kl. 11:09  

Tackar! Jodå, det kommer alldeles säkert att bli massor av annorlunda saker även genom resebyrån!

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Kontakt

Pär Lindholm

Twitter: utomjording
Skype: parlindholm
Telefon: +34 649105141
Mail: par@activespain.se
Webbsida: Active Spain

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP