2010-07-21

Ny hemsida för fotbollsbiljetter!

Häromdagen lottades spanska ligan för 2010-2011 och idag öppnade vi våran nya hemsida där vi samlat all vår information om fotbollsbiljetter till FC Barcelona. Jag tror vi verkligen har något bra att erbjuda med vår personliga service, bra boenden och konkurrenskraftiga priser. Vi har mött kunder utanför Camp Nou som anlänt med taxi direkt från flygplatsen och medan kunderna sett matchen har vi fraktat deras bagage till deras hotell.

Anledningen till att jag skapat separata hemsidor för Cykla i Spanien, Studieresa Barcelona och nu för Fotbollsbiljetter FC Barcelona handlar om användbarhet och översikt för våra kunder samt självklart om att vi vill bli högt rankade på Google så att många kunder hittar oss. Ju fler kunder vi får desto lättare är det för oss att vara riktigt flexibla och kunna ordna så bra boende och så bra platser som möjligt för alla er fotbollsfantaster. Så, surfa gärna över på fotbollsbiljetterbarcelona.se och hjälp mig korrekturläsa lite och beställ ett par biljeter.

I övrigt har jag den här veckan 5(!) olika grupper på besök här ute i Montserrat! Fantastiskt kul, speciellt när exakt alla som kommit ut hit upplever dagen här ute som höjdpunkten på deras Barcelona-besök. Kul!

2 comments:

Patrick 25 juli 2010 kl. 12:18  

Kul! Hoppas Zlatan får spela nu bara :)

Unknown 17 april 2013 kl. 13:44  

Bra blogg, du erbjuder ett bra utbud av tjänster, det måste vara populärt i Barca :)

fotbollsbiljetterbcn.blogspot.com.es/

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Kontakt

Pär Lindholm

Twitter: utomjording
Skype: parlindholm
Telefon: +34 649105141
Mail: par@activespain.se
Webbsida: Active Spain

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP