2009-09-07

Norwegian flyger till Barcelona!

Äntligen har det hänt, det som alla svenskar boende i Barcelona önskat: Norwegian öppnar en direktlinje från Stockholm till Barcelona! Så skönt med ett alternativ till Ryanair, helt perfekt om man vill flyga vidare inom Sverige. Nu blir det också lite lättare och billigare för er som vill komma hit och vandra, äta gott eller se på fotboll. Vilket påminner mig: jag har nu fått priserna för Champions League-matcherna och har uppdaterat beställningsformuläret. Jag får fortfarande in förfrågan om mellan 2 och 6 biljetter per dag, otroligt kul! Fler och fler börjar även fråga om boende. Jag rekommenderar verkligen att ni hyr lägenhet under er vistelse här nere!

Just ja: En annan Barcelona-svensk, Maria Agrell, tipsade om den här SvD-artikeln om Zlatans nya hemland Katalonien. Bra artikel! Sen så skrivs det så klart spaltmeter om Zlatans bragdmål häromdagen. Aftonbladet 1, Aftonbladet 2, Aftonbladet 3, Expressen 1, Expressen 2, GP, Sydsvenskan

PS. Guideboken nu färdig! Jag väntar bara på information om några sista detaljer så gör jag den tillgänglig för alla. Är du Fan av Utomjordiska Barcelona på Facebook kan du ladda ner boken redan nu!

0 comments:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Kontakt

Pär Lindholm

Twitter: utomjording
Skype: parlindholm
Telefon: +34 649105141
Mail: par@activespain.se
Webbsida: Active Spain

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP