2009-09-23

Vart flyttar Zlatan?

Igår gjorde Zlatan mål i fjärde raka ligamatchen. Otroligt kul! Redan när han kysste klubbmärket vid presentationen på Nou Camp och sedan roppade "Visca Barcelona!", Leve Barcelona på Katalanska, älskade fansen honom. Nu? Långt bortom det. Fortfarande håller han presskonferenserna på engelska eller italienska. Gissningsvis är han redan nu igång bra med spanskan men en sak är säker, den dagen han börjar svara på katalanska så kommer vuxna män gråta av lycka. (Vill du veta mer om Katalonien, kanske nästa självständiga land i Europa? Läs här.)

Vad gäller var familjen Ibrahimovic ska bo så tror jag de har två alternativ. Vill de bo i lägenhet så köper de en av de större vid de nya husen vid Diagonal Mar. 50 meter till havet, stor pool, nära till shopping och enkelt att köra till Nou Camp. Flera Barcelona-spelare bor där idag. Är dom istället intresserade av hus så är det området kring Castelledefelt som gäller. Här finns valet att antingen bosätta sig vid havet eller lite ensligare uppe på bergen ovanför byn, in mot nationalparken Garraf.

Pratade med agenten för fotbollsbiljetter igår och han har åter fått in biljetter Inter-matchen. Lite dyrare har dom blivit men det finns fortfarande en handfull kvar. Redan innan säsongen startades såldes fler biljetter till Skandinaviska turister än det gjordes under hela fjolåret. Jag tror vi en dag får bjuda Zlatan på middag och tacka så mycket för att han flyttat hit! Är du intresserad av att se fotboll? Boka gärna genom mig!

Igår öppnade jag också möjligheten att boka hotel i Barcelona direkt från hemsidan. Är du ute efter bra och prisvärda hotell, kolla gärna igenom de hotell jag har valt att erbjuda! Och som vanligt hoppas jag att du laddar ner min alldeles egna och helt gratis guidebok till Barcelona och Katalonien.


0 comments:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Kontakt

Pär Lindholm

Twitter: utomjording
Skype: parlindholm
Telefon: +34 649105141
Mail: par@activespain.se
Webbsida: Active Spain

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP