2009-07-19

Fotografera människor

Vi var för en gångs skull in till centrum igår när vi guidade ett par vänner och deras barn genom centrum. Inspirerad av Johan Rheborg, vars stora passioner är Barcelona och fotografering, så höll jag kameran igång och fotade, fotade och fotade. Jag är otroligt dålig på att fota människor, mina bilder brukar se ut så här eller så här, så jag måste väl känna mig ganska nöjd med resultatet av en timmes knäppande från höften. Sepia-tonerna är gjorda i kameran och sedan har jag justerat nivåer på alla bilder i GIMP. Har du tagit några bra Barcelona-bilder? Let us know!

postcards

young tourists

walking straight

leopard

jo noc son tonto
Den här sista bilden var den enda jag planerade hur den skulle se ut.

Alla bilder ligger under en Creative Commons-licens och är alltså fritt fram att använda icke-kommersiellt. Funderar att göra detsamma med texten på den här bloggen. Har du någon åsikt om detta, skriv en kommentar!

0 comments:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Kontakt

Pär Lindholm

Twitter: utomjording
Skype: parlindholm
Telefon: +34 649105141
Mail: par@activespain.se
Webbsida: Active Spain

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP