2009-07-27

Utomjordiska Barcelona - Positiv feedback


Foto: Henrik Johansson

Bland det roligaste med att skriva lika mycket för andra som för sig själv är när man får positiv feedback. Ta till exempel fotot ovan. Henrik läste det jag skrev om street-art på en bergstopp och knatade sedan upp dit. Vad ska man säga? Fantastiskt! Henrik är helt klart en mycket bättre fotograf än jag är.

Sara mailade mig:

Hej! Är i Barcelona 3,5 vecka och hade tänkt bege mig till Deltebre. HAr du några bra tips på vad man ska se/göra/bo?
Ska testa utomhusträning i crawl på måndag tänkte jag i Parc del forum och i morgon är det beachvolleybollspel på Ocata beach!
Jättebra sida!

Sen var jag ute och klättrade med Anna en eftermiddag:
Tack för en toppen-eftermiddag, Pär! Inget går upp mot att direkt från flygplatsen dundra ut till Spaniens klippor! Enda problemet var att jag hade lite svårt att koncentrera mig på den efterföljande konferensen - tankarna ville som helst tillbaka till kalkstensklipporna..

Jag lägger ner en eller ett par timmar per dag på Utomjordiska Barcelona så självklart värmer det när man får så här bra feedback! Har du haft nytta av något du läst här på bloggen? Eller har något tips varit katastrofalt dåligt? Saknar du något? Hör gärna av dig!

Ser att Zlatan började med att äta middag uppe på Tibidabo. Utmärkt val! Intresserad av att gå upp på berget själv? Läs här!

I övrigt är det verkligen full fart kring Zlatan. Jag tror nog att jag åker upp till Camp Nou och kollar in hans presentation ikväll! Extra roligt eftersom jag kommer sälja biljetter till fotbollen! Mer info om det ikväll.
Expressen 1, Expressen 2, Aftonbladet 1, VG 1, Sydsvenskan 1, SvD 1

1 comments:

Anonym,  29 oktober 2009 kl. 15:26  

Hej!
Har läst mycket av din blogg och i princip allt i din guidebok. Har varit några dagar i Barcelona, bokat hotell och fotbollsbiljetter innan jag visste om bloggens existens. Nästa gång kanske en lägenhet via dej. Bott på Zero, började med promenad till "Forumbadplatsen" då rummen inte var klara när vi kom. Häftigt område. Hyrde bil en dag, körde enligt dina rekommendationer till Castellfollit de Roca. fortsatte sedan till Ripoll och så söderut via Vic till Badalona. Åt igår på Balthazar. Tio tusen tack för alla tips.

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Kontakt

Pär Lindholm

Twitter: utomjording
Skype: parlindholm
Telefon: +34 649105141
Mail: par@activespain.se
Webbsida: Active Spain

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP