2009-08-14

Cykelpaket: Costa Brava

Partly the trail was really niceOm ni vill se lite mer av Costa Brava-området och samtidigt ha en kul semester är det ingen dum idé att cykla i samma område. Precis som i vandringspaketet för samma område (sidan 64), så flyttas bagaget mellan hotellen varje dag och du cyklar bara med vad du behöver för dagen. Området är välkänt inom cykelkretsar, det är här i trakterna som Lance Armstrong värmde upp inför Tour de France. Även för oss som föredrar att cykla på gursvägar och vackra stigar finns det sannerligen hur mycket bra terräng som helst.

I priset ingår karta, roadbook, halvpension (frukost och middag), transport av bagage och 6 dagars cykelhyra. Priserna gäller för 2009, gissningsvis är priserna för 2010 ungefär samma. Priset gäller standard dubbelrum för två personer, enkelrum kostar extra. Ofta går det att uppgradera till rum med havsutsikt på hotellen som ligger nära havet.

Det är ganska långa dagar med cykling, mellan 25 och 40 km. Även om landskapet för det mesta inte är allt för krävande så är det här inte en lätt tur utan kräver en del av er.

Riktpris lågsäsong: 796 €
1 mars till 31 maj, 1 oktober till 31 oktober

Riktpris mellansäsong: 871 €
1 juni till 31 juni, 1 september till 30 september


Vill ni ha roadbooken redan nu eller ni intresserade av att veta mer? Vänligen kontakta mig!

Ditt namn:

Din e-postadress:Anti-spam (stora och små bokstäver gör skillnad):
Relaterad information

0 comments:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Kontakt

Pär Lindholm

Twitter: utomjording
Skype: parlindholm
Telefon: +34 649105141
Mail: par@activespain.se
Webbsida: Active Spain

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP