2009-08-08

Mer interaktion!

Jag tänkte tipsa om två fina saker som jag fixat lite med på slutet. Det första är att jag har skapat en Facebook-grupp. Där kan du både följa bloggen, se vad andra gillar och posta egna inlägg, bilder och starta diskussioner. Vill du visa att du gillar Utomjordiska Barcelona? Bli fan på Facebook!

Det andra är att du nu har möjlighet att säga att du gillar eller inte gillar ett inlägg genom att ge det ett betyg. Det är mycket enkelt. I slutet av varje inlägg, när du läser det på www.utomjordiskabarcelona.com alltså, finns fem stjärnor. Du klickar på antalet stjärnor du vill ge och så är allt klart! Det betyder mycket för mig att få veta vad ni vill läsa mer om och vilka inlägg ni tycker är bra skrivna.

Slutligen så håller jag, som många av er vet, på att skriva en annorlunda guidebok för Barcelona och Katalonien. Den är förhoppningsvis klar under augusti. Vill du få den först av alla så gå med i Facebook-gruppen, där kommer jag att släppa förhandsversioner under arbetets gång. Kanske kommer en första version redan i början av nästa vecka?

0 comments:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Kontakt

Pär Lindholm

Twitter: utomjording
Skype: parlindholm
Telefon: +34 649105141
Mail: par@activespain.se
Webbsida: Active Spain

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP