2009-08-18

Meetup.com - ett bra sätt att träffa folk

Som ny i Barcelona är det inte tvärenkelt att hitta kompisar, affärskontakter och liknande. Det är förmodligen mycket enklare att hitta en flickvän eller pojkvän än att hitta, ja, något annat. Jag kom till Barcelona för att bo tillsammans med min flickvän efter att ha träffat henne under en semesterresa och kände därför ingen här från början. Tack vare klättringen så har jag fått kompisar runt om Barcelona men jag har fortfarande få, icke-svenska, kompisar i själva staden. I höst ska jag försöka ändra på det och till min hjälp har jag tänkt ta Meetup.

Meetup är en webbsite för att hjälpa folk träffa människor i sin närhet. Meetup i Barcelona verkar ganska aktiv, till exempel finns grupper för klättrare och för företagare. Jag har hört mycket positivt om stämmningen på de aktiviteter som ordnats. Kolla in och se om det är något för dig!

0 comments:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Kontakt

Pär Lindholm

Twitter: utomjording
Skype: parlindholm
Telefon: +34 649105141
Mail: par@activespain.se
Webbsida: Active Spain

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP